2015 Proje Pazarı

Mühendislik Fakültemizde 2015 yılı bahar dönemi sonunda düzenlenen proje pazarında öğrenciler, iş dünyası, akademisyenler bir araya geldiler. Öğrenciler hazırladıkları projelerini poster ve maketlerle tanıttılar. Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören tüm projeleri tek tek inceleyerek öğrenci ve akademisyenlerden detaylı bilgi aldı.

Proje Pazarına katılan projelere ve yazarlarına erişmek için burayı tıklayınız.

Dumlupınar Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi Özel Sayısı, 2015’de yer alan makaleleri okumak için aşağıdaki linkleri tıklayınız.

*GÜNEŞ  ENERJİLİ  ÇANTA  UYGULAMASI

*TERMOELEKTRİK MALZEME İLE  SU  SOĞUTMA UYGULAMASI

*YENİ NESİL GÜNEŞLE  ISITMA SİSTEMİ  UYGULAMASI

*BİYOWEB İNTERNET TABANLI BİYOENFORMATİK ARAYÜZÜ