Fakültemizde Sosyal Seçmeli Derslerin Etkinlikleri Başladı

Kurumsal Sosyal Sorumluluk dersi kapsamında Kamu Hastaneler Birliği Projelerini Sundu.

Fakültemiz Endüstri Mühendisliği Bölümünde “Kurumsal Sosyal Sorumluluk” dersi alan öğrenciler Kamu Hastaneler Birliğinde yürütülen Kurumsal Sosyal Sorumluluk projelerini kurum yetkililerinden öğrendiler. Toplantıya katılan Uzman Zeliha CEYLAN ve Ebe Şefike Karteren projeleri tanıttılar.

Uzman Zeliha Ceylan Dumlupınar Üniversitesi ile üç projede paydaş olduklarını söyledi ve bugünkü toplantıdan yeni projeler için umutlu olduğunu belirtti.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Osman Şan yaptığı değerlendirmede Kamu Hastaneler Birliği ile MS Hasta Eğitim Okulunu kurduklarını ve çalışmaların başarı ile sürdüğünü belirtti. Kamu Hastaneler Birliği paydaşlığı ile “Aile İçi Eğitim” projesi kapsamında mahalle seminerleri verdiklerini belirten Sayın Şan, ayrıca geçen yıl Kamu Hastaneler Birliği paydaşlığı ile “Gençlerimizle Sağlıklı Geleceğe” projesini başlattıklarını ve her ay bir etkinlik şeklinde çalışmaların sürdüğünü belirtti. Her etkinlik sonunda takip eden ayda yapılacak etkinliğin gençler ile birlikte belirlendiğini belirten Prof.Dr. Osman Şan değer üretecek gençliğin öncelikle sağlıklı olması gerektiğini belirtti. “Bugün üniversitemizin bu konuya yatırım yapacak imkânı var, paydaşlarımız da istekli ve gayretli, imkânlarımız var bugün onları değerlendirmez isek geleceğin bizden hesap sorması kaçınılmaz olur” dedi.

Kamu Hastaneler Birliği uzmanları kurumlarında son üç yıl önemli gelişme sağlandığını belirtti ve süreçte planlanan ve hayata geçirilen projelerini tanıttılar.

Son Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2015, Cuma