MS Eğitim Okulu’nun Kütahya Belediye Başkanı Ziyareti

MS Eğitim Okulu ailesi 14.07.2015 tarihinde Kütahya Belediye Başkanı Sayın Kamil Saraçoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kütahya Belediyesi’nin MS okuluna sunduğu ücretsiz servis aracına teşekkür eden MS Eğitim Okulu ailesi sohbet sırasında yapılması istenilen projeler hakkında Belediye Başkanına danıştı. Görüşmeye Kütahya dışından gelerek katılan bir hasta; Böyle kapsamlı bir projeyi ülkemizde ilk kez gördüğünü, ülke geneline yayılmasının gerektiğini, kendisinin de her sene geldiği şehrimizde aramıza kabul edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Daha önce sanatsal faaliyetlerden 2 kez sergi açan MS Eğitim Okulu öğrencileri yapmış oldukları eserlerle okulda üretkenlik kazandıklarının ispatını Sayın Saraçoğlu’na gururla belirttiler. Proje yöneticisi Prof.Dr.Osman Şan ve Proje yürütücüsü Doç.Dr.Sibel Canbaz Kabay; İşverenler açısından olumsuz görülen MS hastalarının bu proje kapsamında sosyal, ruhsal,fiziksel açıdan desteklenerek kendi ekonomik bağımsızlıklarını sağlayabilecek düzeye geleceklerini müjdeledi. Sayın Saraçoğlu; Böyle bir projeye gönülden destek verdiklerini ve yapabilecekleri her konuda yardıma hazır olduklarını ifade ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2015, Salı