MS Eğitim Okulu Kütahya Gezisi

MS  EĞİTİM OKULU KÜTAHYA GEZİSİ

MS Eğitim Okulu Seyahat ve Konaklama Destek Birimi Kütahya gezisi düzenledi.  Gezi kapsamında Çavdarhisar, Emet ve Tavşanlı ilçeleri gezildi. Çavdarhisar ilçesinde Aizonai Antik kenti ziyaret edildi. Emet ilçesinde Emet Termal Resort Otel ve Emet Meslek Yüksekokulu ziyaret edildi. Gezi süresince hastalarımızı karşılayan ve moral anlamında her türlü desteğini esirgemeyen Emet Termal Otel ve Emet Meslek Yüksekokulu yönetimlerine teşekkür ediyoruz.MS Hasta Eğitim Okulu Proje Koordinatörü Doç.Dr.Sibel Canbaz Kabay yaptığı açıklamada "bu gibi gezilerin MS hastalarını moral ve motivasyonları noktasında önemli olduğunu vurgulayarak, hastaların hayata tutunmaları ve kendilerini toplumun ve yaşamın önemli bir parçası olarak hissetmelerini sağlamayı amaçladıklarını söyledi".

Son Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2015, Pazartesi