Dumlupınar Üniversitesi Model Olmaya Devam Ediyor

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ MODEL OLMAYA DEVAM EDİYOR

Üniversitemiz Öğrenci Konseyi üyelerinin de aralarında bulunduğu 98 üniversitenin katıldığı Boğaziçi Çalıştayı’nda üniversitemizin projeleri büyük ilgi uyandırdı.

Farklı üniversitelerden katılan öğrenci konseyi üyelerinin üniversitelerinde büyük problem olarak gördükleri zorunlu stajın çözümünün üniversitemizde olması büyük beğeni topladı. 2014-2015 Güz döneminden buyana “Girişimcilik Projeleri” kapsamında öğrencilerin stajlarını yapıyor olması diğer üniversitelere de örnek oluyor.

Boğaziçi Çalıştayı’na katılan Öğrenci Temsilcisi Özgül MAZLUM;

“Bu durum bizler için övünç kaynağı olmuştur. Gıpta ile baktığımız birçok üniversitenin aslında sadece markalaşmaktan ibaret olduğunu gördük ve üniversitemizde okumanın kesinlikle büyük avantaj olduğunu bir kez daha anladık. Yıllardır üniversitelerde problem haline dönüşmüş birçok uygulamanın üniversitemizde düzgün bir işleyiş halinde olduğunu söylemek durumundayım. Özellikle son dönemde uygulamaya başlanan “Girişimcilik Projeleri” büyük hayranlık uyandırıyor. Zorunlu stajın bulunduğu üniversiteler bizlerden aldıkları bilgiler doğrultusunda kendi üniversitelerinde de aynı projeleri uygulamak istediklerini söylemeleri bizleri çok onurlandırdı. Bizlere bu şansı sağlayan üniversite büyüklerimize başta Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman ŞAN olmak üzere hepsine teşekkür ediyoruz.”

Son Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2015, Salı